Even voorstellen


Seo Service is een eenmansbedrijf van Mark Sneijder. Zo’n zes jaar geleden maakte hij voor het eerst kennis met Internet Marketing. Wat met name aansprak was de variatie aan mogelijkheden voor bedrijven die het internet biedt. Hij is zich daar meer en meer in gaan verdiepen. Door veel boeken te lezen en op fora deel te nemen aan discussies. Maar de echte kennis kwam door het daadwerkelijk actie ondernemen, het doen. Momenteel heeft hij nog steeds een aantal websites in Google op pagina#1 op de 1ste positie staan. Met zeer competitieve zoekwoorden.

Wat Mark het leukst vindt, is om voor lokale ondernemers aan de slag te gaan. In zijn familie, vrienden- en kennissen kring zitten een aantal ondernemers. Een groot aantal hiervan heeft hij in de afgelopen jaren geholpen. Uiteenlopend van het bouwen en onderhouden van websites tot het scoren in Google.

Meestal heb je bij het richten op een stad of regio vrij snel resultaat in Google. Het lastigste is om die positie te behouden, dat is de sport!

Als Internet Marketeer ben je met vele disciplines (of vakgebieden) bezig. Denk hierbij aan websites bouwer, foto editor, logo ontwerper, videomaker, teksten schrijver maar ook analyticus/statisticus, verkoper en onderzoeker. Daar komen nog wat inhoudelijke (technische) vaardigheden bij zoals het lezen van HTML, PHP code, CSS en werken bijvoorbeeld met FTP servers, hosting partijen en SSL certificaten. Mark heeft de meeste disciplines zelf tot minimaal basisniveau aangeleerd. Over het algemeen maakt hij bij het bouwen van websites gebruik van WordPress.

De werkwijze van Mark is procesmatig ingestoken. Als Black Belt in Lean Six Sigma weet hij als geen ander om werk te stroomlijnen. Vandaar dat de eerste stap in een samenwerkingsverband met Mark begint met een intake. Door vragen te beantwoorden en hieruit een beeld te vormen, wordt ingeschat hoe een bedrijf in de zoekmachine van Google het beste kan scoren.

Wil je meer weten over lokale seo? Op de website staan een aantal mogelijkheden om met Mark in contact te komen.