Home

Zoekmachine optimalisatie

Het beste wat een website eigenaar kan hebben, is goed scoren in zoekmachines (zoals Google, Bing of Yahoo) zonder daarvoor te betalen. Dit wordt ook wel het organisch zoekverkeer genoemd. Een plek op de eerste pagina van Google staat garant voor vele bezoekers en potentiële klanten. Natuurlijk wil iedereen dit. Alleen zijn er maar tien plaatsen op de eerste pagina. Het werk om dit voor elkaar te krijgen heet zoekmachine optimalisatie of in het Engels search engine optimization (afgekort als seo).

Seo Service is hierin gespecialiseerd en heeft aantoonbaar voor bedrijven meer klanten geleverd. Door eerst een zoekwoordenonderzoek en een concurrentie scan uit te voeren is ranken in Google geen giswerk meer. Juist door gericht met zoekwoorden te werken kan op korte termijn goed resultaat worden behaald. Bent u benieuwd wat Seo Service voor u kan betekenen? Neem direct contract met ons op!

Lokale seo

Als iemand tijdens het zoeken in Google ook nog eens een plaats of locatie opgeeft, dan verschijnen er drie lokale bedrijven extra. Dit is zeg maar een bonus van Google om haar gebruikers makkelijk te maken. Het optimaliseren van een bedrijf in een bepaalde stad of regio heet lokale seo. Een voorbeeld voor een lokale zoekopdracht is bijvoorbeeld:  Loodgieter Amsterdam

Google voor Bedrijven

Welke bedrijven dit zijn hangt af van diverse factoren. Het grote voordeel hier van is dat er niet voor betaald hoeft te worden. Trends laten zien dat Google zich steeds meer richt op lokale bedrijven. De reden hiervoor is dat steeds meer mensen via tablet of mobiele telefoon zoeken op internet. Het is aan te raden om uw website ook voor mobiele apparaten te optimaliseren.

Door een audit op uw website uit te voeren, zijn wij in staat om uw website te optimaliseren. Ook maken we de site geschikt om als lokaal bedrijf lokale klanten aan te trekken.

Google Street View

Steeds meer bedrijven zorgen dat er 360° foto’s of zelfs een panoramische tour beschikbaar zijn op hun website, Facebook of G+ pagina. Ook met Google Street View is het mogelijk om deze foto’s en video’s te laten zien. Hierdoor is het mogelijk om uw merknaam, producten of een locatie uitgebreid digitaal onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Hoe mooi is het niet als de loodgieter in Amsterdam de nieuw aangelegde badkamer van zijn laatste klant kan laten zien.

Seo service is er trots op om een Trusted partner van Google Street View te zijn. Dit betekent dat we zorgen steeds op de hoogte te zijn van de eisen die gesteld worden aan 360° foto’s en een 360° panorama tour door uw bedrijf.

Street view trusted

Voor diverse klanten hebben we gezorgd dat er virtueel door hun winkel kan worden gelopen. Hieronder ziet u een voorbeeld hoe een toer door een kunst galerie er uit kan zien.

Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA